Werking Chi Massage machine

Hoe werkt een Chi machine?

Ontdek deze revolutionaire manier van lichaamsbeweging.

Voelt u zich vaak uitgeput en lusteloos? Zou u zich graag nieuw leven willen inblazen, alsof u een stevige wandeling heeft gemaakt, maar kunt u de tijd niet vinden?
Vindt u het moeilijk om 's morgens te beginnen? Heeft u vaak weinig energie?
De Chi Massage in een Chi Machine combineert de stimulerende effecten van een ingenieus Japans toestel voor thuisoefening met de therapeutische voordelen van gespecialiseerde CPM-apparatuur voor rugverzorging - tegen een fractie van de kosten. Het kost slechts vijf tot tien minuten per dag, en gebruikers melden dat ze zich vitaler voelen en de uitdagingen van het leven beter aankunnen.

U gaat gewoon liggen, legt uw voeten omhoog en laat de robuuste motor van de Chi Machine al het werk doen. Een elegante en ritmische golf van oscillerende "goudvis"-bewegingen gaat door uw lichaam, waardoor spanning en stress worden losgelaten, terwijl een diepere ademhaling en een betere bloedsomloop worden gestimuleerd.

De zachte beweging van de wervelkolom die het gevolg is van het gebruik van de machine stimuleert flexibiliteit, geneest het zenuwstelsel en zorgt voor een krachtige lymfatische massage.

In de traditionele oosterse geneeskunde vertegenwoordigt chi de energiestroom van het lichaam, en therapeutische technieken omvatten vaak gerichte bewegingen op delen van het lichaam die helpen de energiestroom te deblokkeren.

Chi-swingmachines worden gebruikt door mensen met chronische spier- en zenuwpijn, zoals fibromyalgie, omdat het de bloedsomloop stimuleert en helpt de energiestroom door het lichaam in balans te brengen.

Oefen tijdens het gebruik van de machine technieken om de geest te ontspannen en diep ademhalen aan te moedigen, en u zult zich herboren en verkwikt voelen wanneer de sessie is voltooid. Sterker nog, gebruikers ervaren vaak een ongelooflijke energiestoot zodra ze de machine uitzetten.

De achterliggende gedachte

Het gebruik van de Chi Machine is heel eenvoudig. U gaat gewoon liggen, legt uw benen in de gedempte uitsparingen op de beenhouder, schakelt in met de afstandsbediening en regelt de snelheid naar wens. 

De Chi Machine Passive Exerciser is het resultaat van tientallen jaren aan therapeutische kennis en ervaring. Een tak van die kennis is ontstaan ​​in Japan, waar 'Goldfish Exercise', zoals het liefkozend door de Japanners wordt genoemd, een lange geschiedenis heeft.

Het Japanse concept van "Kingyo Undo" - Goldfish Exercise - wordt al vele jaren gebruikt in Aikido en andere vechtsporten, lang voordat de eerste oefenmachine werd uitgevonden die dezelfde beweging simuleert

Ondertussen wordt CPM-apparatuur gebruikt door osteopaten en andere rugzorgprofessionals om ruggengraatproblemen te verlichten door de stroom van synoviaal vocht tussen de schijven te stimuleren. Dit helpt ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten door voedingsstoffen en zuurstof aan de weefsels te leveren en de gifstoffen die door ontstekingen ontstaan ​​te helpen verdrijven.

Vanwaar de positieve werking voor ons lichaam?

De Chi Machine passieve sporter

De Chi Machine heeft een heavy-duty gelijkstroommotor die hem niet alleen een lange, onderhoudsvrije levensduur en soepel rijgedrag geeft, maar ook betekent dat hij geschikt is voor geavanceerde elektronische programmering en nauwkeurige bediening – in tegenstelling tot de vroege modellen die in Japan werden ontwikkeld en basis AC-motoren en één vast toerental.

Dankzij de rustige startsnelheid en de nauwkeurig instelbare snelheidsregelaars kan iedereen er rustig aan doen en de snelheid vinden die bij zijn of haar behoeften past – die kan verschillen van een ochtendsessie tot een avondsessie wanneer een meer ontspannend effect gewenst is.

Duurzaamheid: de heavy-duty DC-motor  heeft een wrijvingsarm technisch ontwerp dat een langere levensduur biedt (presteert goed onder duurtests op basis van meer dan 3000 uur constant gebruik onder een belasting van 20 kg), soepeler rijden en minder geluid en een grotere temperatuurbestendigheid dan de 1e generatie machines die in Japan zijn ontwikkeld. Deze motor biedt ook de capaciteit voor soepele en nauwkeurige programmering met volledig instelbare snelheidsregelingen.

 

Wanneer de frequentie van de Chi-machine in resonantie komt met natuurlijke lichaamsritmes, resulteert dit in een optimale stroming van onze lichaamsvochten, een hogere zuurstoftoevoer en betere orgaanfuncties. Door deze passieve aerobic oefeningen verbruiken we geen energie, de hartslag en bloeddruk verhogen niet en genieten we toch, net als bij het sporten, van de voordelen van zuurstoftoevoer, betere doorbloeding en energie.

Chi machine : Onderrug nek en schouders ontspannen en pijnvrij. 

Het aantal oorzaken van deze klachten zijn: slechte houding, stress, slechte voeding en te weinig beweging.
Samen zijn ze verantwoordelijk voor het overgrote deel van de gezondheidsklachten van de westerse mens.

Door het dagelijks gebruik van de Chi Machine heeft u dagelijks beweging in uw hele ruggengraat tot aan de nek. Hierdoor verminderd de stress in de spieren, de gewrichten worden soepel waardoor uw klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vele klanten zijn pijnvrij door onze chi Machines.  

Dus heeft u last van: Rugpijn van de middenrug,  Lage rugpijn, Spit rugpijn, Rugpijn bovenrug, Nekpijn, doe bij ons de chi machine test en overtuig uzelf. 

Na een kwartiertje, als de Chi Massenger ophoudt met schudden, is de sensatie die door je lichaam giert is echt onbeschrijfelijk.